PEAK DESIGN NOVĚ V NAŠEM PORTFOLIU

Dříve se značka soustředila jen na příslušenství pro fotoaparáty, dneska svým portfoliem cílí mnohem dál, proto ji můžeš nyní najít i u nás. 


Jsi outdoorový nadšenec, cyklista, co má rád vychytávky nebo si chceš prostě jen usnadnit život vysoce kvalitními a dobře promyšlený produkty? Pojď se s námi podívat, jak ti v tom Peak Design může pomoci, proč se Peak Design stal synonymem pro kvalitu a proč by si měl/a zvolit zrovna příslušenství pro tvůj telefon a od této značky. 

Cyklistika bez starostí, takové je heslo značky Peak Desing. 


Peak Design vybavení je určené pro všechny bikery, a to jak do města, na trail, tak i na silnici. Od založení značky je cílem týmu Peak Design revoluce způsobu, jakým cyklisté vnímají a využívají své vybavení. Společnost věří, že každý detail má význam a že design produktů by měl být nejen esteticky atraktivní, ale zároveň plně funkční.


Jedním z klíčových prvků, který Peak Design odlišuje, je revoluční systém snadného a rychlého upevnění. Tento systém ti jako cyklistovi umožní jednoduše a bezpečně upevnit tvůj telefon, fotoaparát a další vybavení na kolo, batoh či brašnu. Díky absenci složitých háčků a přezek ti produkty zajistí plynulost v procesu fotografování během vyjížďky. S Peak Designem prostě můžeš tvořit, cestovat a objevovat bez kompromisů.

Abychom ti zjednodušili rozhodování, dali jsme dohromady 5 důvodů, proč příslušenství od americké značky Peak Design je ta pravá volba: 


Peak Design není pouhá značka představuje hnací sílu inovací v oblasti cyklistiky a outdoorových aktivit. S jejich schopností spojit design, funkčnost a udržitelnost se dokázali vyšvihnout na vrchol trhu. Pokud jsi nadšený/á do cyklistiky nebo miluješ outdoorové dobrodružství, tato značka rozhodně zaslouží tvoji pozornost.


Produkty Peak Design jsme sami testovali v terénu, zde jsou naši 3 favorité.


Držák na telefon na kolo Peak Design Out Front


S tímto držákem už se nemusíš během jízdy starat o svůj telefon! Peak Design Out Front je kombinací elegance a síly. Díky němu pevně připevníš svůj telefon na řídítka kola a budeš mít k němu kdykoliv okamžitý přístup – a pokud budeš chtít svůj zážitek zaznamenat, jednoduše držák vyklopíš a jízdu si natočíš.


Držák je vyroben z odolného anodizovaného hliníku, takže odolá jakémukoliv terénu a unese až 45 kg! S revolučním SlimLink™ magnetickým zámkem je sejmutí telefonu jednou rukou hračkou – sejmeš ho pouhým stisknutím tlačítka. Součástí balení je navíc držák na další příslušenství, který ti umožní připevnit světlo nebo akční kameru. Takže nejenže je tvůj telefon v bezpečí, ale máš také vše, co potřebuješ, po ruce. 


Pokud koukáš po něčem více univerzálním, určitě dobře ti poslouží také základní verze držáku Peak Design Universal, který je navržen pro širokou škálu použití a můžeš ho jednoduše a rychle přemístit z jednoho místa na druhé – koloběžku, kočárek, motocykl a další. 

Nejlepší držáky, si zaslouží nejlepší kryty, Kolovna tým doporučuje Peak Design Everyday Case


Peak Design Everyday Case je ideální kombinací tenkosti, elegance a vynikající ochrany pro tvůj telefon. Ochrání ho před nárazy a poškrábáním, aniž by ztratil svou štíhlou a stylovou estetiku.


Co ho však dělá opravu unikátním, je jeho skvělé propojení s celým ekosystémem Peak Design Mobile. Kryt je vybaven perfektně vestavěným magneticko/mechanickým zámkem SlimLink™, což znamená, že ho můžeš okamžitě připojit ke všem držákům, nabíječkám a dalšímu příslušenství Peak Design. Navíc je také kryt plně kompatibilní i s příslušenstvím Apple MagSafe a podporuje bezdrátové nabíjení. 


Peak Design Every Day Case je tak nejen dokonalým společníkem pro ochranu tvého telefonu, ale i klíčem k plnému využití všech možností Peak Design ekosystému.


 

Posledním Kolovna tipem je Peak Design Tripod  


Mobile Tripod od Peak Design je revoluční stativ pro telefon, který by neměl chybět ve výbavě žádného dobrodruha. S ultrakompaktním profilem o tloušťce pouhých půl centimetru se vejde kamkoliv, ať už do kapsy cyklodresu nebo do batohu. Silné magnety drží stativ bezpečně připojený k zadní straně tvého telefonu, můžeš tak fotit / natáčet  jak v režimu na výšku, tak i na šířku.


S vestavěným magneticko/mechanickým zámkem SlimLink™ poskytuje rychlou a bezpečnou instalaci, a hliníkové nohy s protiskluzovými nožičkami zajistí stabilní základnu pro tvoje fotografie a videa. Díky kompatibilitě s Peak Design Everyday Case a Universal Adapterem je tento stativ mimořádně flexibilní. Navíc také funguje s iPhone 12 a novějšími, nebo s kryty Apple MagSafe. 




Zaujala tě značka Peak Design? Další produkty můžeš prozkoumat zde.