DÁRKY Z KOLOVNY POD 1000 KORUN

Vánoce se blíží a vám ještě chybí nějaké dárky nebo drobné pozornosti? Pak čtěte dál. Moc dobře totiž víme, že pořizování velkých darů není pro každého. V dnešní době si už nové kolo chce vybrat každý sám, stejně jako zimní bundu nebo kalhoty. Není lehké trefit se do vkusu a velikosti, a tak často přání na takovou výbavu končí dárkovým poukazem nebo vlastním výběrem bez momentu překvapení pod stromečkem. Připravili jsme proto široký výběr z našich produktů pro každého, kdo chce darovat praktické a užitečné věci, které potěší. Některé se budou hodit cyklistům, jiné lyžařům, vybrat ale můžete i klasické měkké dárky vhodné pro všechny. V každém případě vyberete vděčné dary, které nepřekračují 1000 korun, a to se vyplatí!

Začneme produkty na cyklistiku. Nemusíte mít doma hned závodního cyklistu, abyste něco vybrali, na kole přece občas jezdí skoro každý. Ať už městem do práce, o víkendu na výlet, protáhnout tělo nebo změřit síly a píchnout tak můžete opravdu kdykoliv a kdekoliv. Pomocníkem pro takové případy bude sada lepení Lezyne. Vodotěsné hliníkové pouzdro v několika barvách má gumové uzávěry a obsahuje sadu samolepících záplat na plášť a duše i zdrsňovač povrchu. Dárek, který bude doceněn až v nouzi na cestách. Dalším velmi praktickým dárkem je středně velká podsedlová brašnička Lezyne. Odolná nylonová konstrukce ukrývá vnitřní organizační kapsy, do kterých se pohodlně vejdou všechny nezbytnosti na cestu. Nechybí reflexní prvky a voděodolný zip.
Cyklistům, kteří si rádi do detailu šperkují své kolo, udělají radost barevné gripy Chunky Esi. Ty jsou ze 100% silikonu a nejlepšími absorbčními gripy na trhu. Skvěle padnou do ruky a zaručují stejný úchop za sucha i za mokra, takže nekloužou, ale nelepí. Velmi dobře tlumí otřesy, snižují znecitlivění rukou a únavu paží. Výborně také sedí na řídítkách bez protáčení, mají snadnou údržbu a jsou spolehlivé i v náročných podmínkách.

Častými dárky, které se rozhodně neztratí, jsou také čepice a zimní čelenky. Skvělou ochranou proti větru a chladu bude slušivá čepice Sensor Merino Wool. Použitá merino vlna pochází z Nového Zélandu a vyniká svými termoregulačními vlastnostmi. Skvělou variantou pro dámy bude pletená čelenka Sensor s vyšším nápletem a vnitřní microfleecovou vložkou nebo v hravějším designu čelenka Maloja. Ta je vyrobena z jemné pletené vlny v pěti barevných variantách a bude se hodit pro každou příležitost.

Pokud máte doma muže, kteří rádi sami něco montují, seřizují a spravují, ať už je to kolo nebo lyže, pak se dárek v podobě nářadí určitě neztratí. Vybrat můžete lehké multifunkční nářadí Lezyne. Je to vlastně šikovný multiklíč o hmotnosti pouhých 65 gramů se sedmi nástroji z nerezové oceli. Obdobnou variantou je nářadí T-Drive Lezyne, které má hliníkovou konstrukci s odnímatelnou rukojetí a integrovaným magnetem pro uložení bitů. Včetně pouzdra s měkkým organizérem. Další nezbytností pro cyklisty je také kompaktní výkonná pumpička Lezyne. Je lehká, přesto vysokotlaká a hustí až na tlak 120 psi. Hadice ABS Flex je kompatibilní s auto i galuskovým ventilkem. Součástí balení je i kompozitní úchyt pod košík.

Jste zastánci spíše měkkých dárků a víte, že i každoroční ponožky potěší? Pak zkuste letos místo těch vzorovaných na běžné nošení darovat ty funkční na sport. Nejednu slečnu na kole potěší dámské lehčí ponožky Sensor s motivem kola. Tyto ponožky s bambusovým vláknem jsou vhodné k celoročnímu použití a díky sendvičové konstrukci bude chodidlo jako “v plyši”. Pro všestranné sportovce a různé typy aktivit se budou hodit delší ponožky Maloja z rychleschnoucího materiálu. Mají široké elastické manžety a lehký materiál na nártu. K dispozici jsou dvě barevné varianty ve třech velikostech, takže je můžete pořídit jak pro muže, tak pro ženy. Pokud jde o originálnější nápad a zaručenou radost pod stromečkem, pak sázíme na stylový ručník Maloja s motivem cyklisty a heslem “ride to live”.

Další skvělou volbou a perfektním dárkem na zimu nejen pro sportovce je funkční oblečení. Z nabídky Sensor jsme vybrali dámské tričko a pánské tričko Double Face. Tričko se speciální konstrukcí pleteniny a střihu umožňuje oboustranné nošení a to vždy s jinými teplotními vlastnostmi. Strana trička označená jako plus se volí na tělo v případě teplejších podmínek. Druhá strana označená jako mínus je naopak vhodná na tělo během chladnějších teplot. Trička jsou s krátkým rukávem, ale pro pány je k dispozici i varianta s dlouhým rukávem a stejnými vlastnostmi.

Koupit můžete také rovnou celý set trika plus spodků v dámském nebo i pánském provedení. Prádlo je vhodné pro celoroční použití a najde své uplatnění také u mimosportovních aktivit. Materiál je velmi příjemný na omak a díky žebrové vazbě zajišťuje vysokou elasticitu. Termoprádlo nabídne maximální volnost pohybu, skvělé termoregulační vlastnosti a díky výbornému poměru mezi cenou a kvalitou je to náš zaručený tip na dárek k Vánocům!