VÁNOČNÍ DÁRKY PRO MŮŽE

Pro pohodlnější a přehlednější online nakupování jsme vytvořili nové kategorie produktů podle toho, zda vybíráte dárek vhodný pro ženu nebo pro muže.
 
Mrkněte na naše pánské favority a tipy na dárky pro ženy, které stále ještě hledají to pravé, nejen cyklistické, pro své muže k Vánocům.
 
Celou kategorii rozmanitých produktů od nejrůznějších značek najdete tady. Pro ty, kteří nejdou na jistotu a rádi se nechají inspirovat, jsme vybrali pár kousků, se kterými nešlápnete vedle.
 
Konec měkkých dárků ke krbu! Odvažte se a pořiďte svému muži nové lyže, na kterých si podmaní každý svah. Kolekce lyží Amphibio 2020/21 znamená novou éru ve stále se vyvíjející a vždy inovativní řadě modelů značky Elan. Vysoce všestranné, dynamické a lehce ovladatelné lyže Amphibio 12 C, to je bestseller od Elanu.

Funkční dárek, který o trochu více potřebujeme než chceme? U dospělých běžná věc, obzvlášť v případě vybavení a doplňků na hory. Ale i takový dárek může být současně stylový a nakonec udělá největší radost. Jako třeba perfektní všestranná helma POC Auric Cut na lyže, snowboard nebo skialpy.

I když není ideální doba pro cestování, pořád je to jen dočasná situace a vyrážet na výlety budeme vždycky. Nebo za rodinou, na hory, na pánskou jízdu, do přírody, na služební cestu nebo třeba jenom za roh do fitka. Na to skvělá cestovní taška Patagonia určitě přijde vhod. Extrémně odolný multifunkční batoh splňuje většinu požadavků na leteckou a vlakovou přepravu. Navíc potěší všechny, kteří se snaží nezatěžovat planetu, je totiž vyroben 100% z recyklovaného materiálu.

A nakonec i na měkké dárky dojde! Od stejné značky jsme vybrali ještě boží pánskou mikinu ze 100% recyklovaného microfleecu. Neznáme žádného, kterému by takový kousek oblečení od ikonické Patagonie neudělal radost. Sázka na jistotu! Důvody, proč se zamilovat do produktů Patagonia jsme psali tady.

Naším posledním tipem na vánoční dárek je čepice Maloja ze 100% bavlny. Malý dárek, velká radost! Unisexová čepice v jednoduchém designu se rozhodně neztratí a holky si ji budou ještě tajně půjčovat.