VÁNOČNÍ DÁRKY PRO ŽENY

Pro pohodlnější a přehlednější online nakupování jsme vytvořili nové kategorie produktů podle toho, zda vybíráte dárek vhodný pro ženu nebo pro muže.
 
Tentokrát jsme připravili trochu inspirace pro muže, kteří i na poslední chvíli ještě vybírají dárky pro své manželky, sestry nebo dcery. Tipy na dárky pro ženy jsou tu!
 
Celou kategorii rozmanitých dámských produktů od nejrůznějších značek najdete tady. Pro ty, kteří nejdou na jistotu a rádi se nechají inspirovat, jsme vybrali pár kousků, se kterými nešlápnete vedle a které vás nasměrují k jednotlivým produktům nebo značkám.
 
Začneme hned tipem pro všechny sportovkyně a milovnice outdoorových aktivit. Právě ty totiž nejvíce ocení vysoce funkční prádlo, ač většinou schované pod oblečením. Dámské triko Sensor s dlouhým rukávem je vyrobeno z exkluzivního úpletu Merino Air. Velmi jemná Merino vlna je v tomto případě doplněna polyamidovým hedvábím, které zlepšuje termoregulaci úpletu, zvyšuje elastičnost, tvarovou stálost a prodlužuje životnost. Kousek vhodný pro vysokou pohybovou zátěž, zimní aktivity, ale i sálové sporty.

Aspoň jeden kousek oblečení od značky Maloja pro všechny holky! Maloja je naše srdcovka a věříme, že tahle dámská mikina MassangM. udělá velkou radost. Skvělý dárek pro dospělé dcery, sestry, mladé partnerky, ale i cool manželky, které rády nosí pohodlné sportovní, ale stylové oblečení.

U měkkých dárků ještě zůstaneme a nesmíme opomenout nějaký kousek od další oblíbené značky a tou je Patagonia. Zdánlivě obyčejné dámské tričko Cap Cool Daily s typickým vyobrazením skal horolezecké oblasti je ve skutečnosti univerzální funkční triko pro jakoukoliv venkovní aktivitu. Poskytuje perfektní ochranu proti slunci a dobře odvádí pot od těla. Samozřejmostí je certifikace výroby za férových podmínek a udržitelný materiál, který je vyroben ze 100% recyklovaného polyesteru. Win-win dárek!

A tvrdý dárek na závěr, který se bude dobře balit a využije ho každá aktivní žena kamkoliv se vydá, v jakémkoliv období. Kvalitní izolační láhev Hydro Flask ve vícero barvách na výletě jako když najdeš! Dvoustěnný plášť zajistí výdrž teplého nápoje až 12 hodin, studeného pak dokonce přes 20 hodin. Díky kvalitní nerez oceli, která nepřenáší pachy, můžete klidně střídat nápoje. Na cesty, do hor, na kolo, do města i do školy.
 
Pro další inspiraci a více produktů prozkoumejte celou kategorii dámských produktů tady. Vybíráte dárek na poslední chvíli? Pak můžete využít osobní nákup v našich obchodech v Ostravě, Brně a Praze nebo to vyřešit jednoduše dárkovým poukazem do Kolovny.