3 TIPY NA IDEÁLNÍ DÁREK K VÁNOCŮM

Věděli jste, že na našem e-shopu najdete, kromě kol a cyklo vybavení, také outdoorovou módu a sportovní funkční oblečení od různých značek?
Mezi nimi pak zvláště vyniká naše srdcovka, německá značka Maloja. Ta vás dostane svým nezaměnitelným designem, kombinací vzorů a barev i prvotřídní kvalitou. V jednotlivých kolekcích najdete oblečení pro outdoorové aktivity jako třeba kolo, běžky nebo skialpy, ale překvapí vás také uvolněná móda do přírody či do města. Vy tak pod stromečkem uděláte radost sportovcům i výletníkům, vášnivým běžkařům nebo třeba cyklistům, zkrátka všem, kteří se rádi odlišují. Pro začátek jsme vybrali tři tipy na ideální dárek, must-have kousky outdoorového šatníku, kterými nemůžete nic zkazit.

PÁNSKÁ ZATEPLENÁ KOŠILE MALOJA
Multifunkční černá košile z organické bavlny a konopí potěší všechny muže, co mají rádi neformální dřevorubecký styl oblečení. Košile je zateplena materiálem Primaloft Silver, čemuž odpovídá i vyšší cena. Velmi dobré izolační vlastnosti zaručí příjemné nošení a pohodlí v každodenním životě a kostkovaná košile se tak stane oblíbeným kouskem vašeho muže do města i do přírody.

DÁMSKÉ TRIČKO S RETRO MOTIVEM MALOJA
Ženy mají často specifický styl oblékání a není lehké se jim trefit do vkusu. Vybrali jsme proto ležérní bílé tričko z měkké organické bavlny, které na přední straně zdobí velký nápis “ski” v retro designu. Tento kousek je vhodný pro volný čas ve městě i v přírodě a v dámském šatníku se rozhodně neztratí. Příjemně se nosí a při oblékání na cestu do hor po něm ženy rády sáhnou. Tričko je navíc snadno kombinovatelné a perfektně ladí i s naším třetím tipem na dárek.

ZIMNÍ PLETENÁ ČELENKA MALOJA
Netroufáte si koupit oblečení jako dárek pod stromeček, přesto ale chcete něčím stylovým a praktickým překvapit? Vsaďte na čelenku! Oranžová čelenka je vyrobená z vlněné směsi a má vnitřní fleecovou vrstvu. Funkční čelenky jsou oblíbeným, spíše dámským doplňkem a v nabídce má Maloja hned několik barev i dalších vzorů, vybírat můžete tady. Jako vánoční dárek je to sázka na jistotu – hezký, funkční za dobrou cenu a jen v jedné univerzální velikosti!