ŠLÁPNĚTE DO TOHO S NÁMI!

Před rokem jsme se rozhodovali jak nastalé složité situaci čelit. Nikdo pochopitelně netušil na jak dlouho budeme zbaveni svobody volného pohybu. V tomto období jsme však rozšiřovali služby bikecentra v Hynčicích a připravovali se tak na zvýšený příliv lyžařů v zimním období, jelikož majitel areálu Kraličák vystavěl novou šestisedačku, která nemá v ČR obdoby!

Jako by to bylo včera, kdy jsme se jednohlasně utvrdili v názoru, že těžké chvíle vždy firmu zocelí a připraví na lepší časy. Jakmile se vrátíme do normálu, budeme připraveni a tím odstartujeme zhodnocení úsilí a investic. Pokračovali jsme tedy ve výstavbě gastro části Bikecentra a navýšili investice do podpory online prodeje, jelikož v té době logicky nebyla jiná možnost v rámci našeho portfolia.

Nyní můžeme potvrdit, že rozhodnutí o budování silnější, robusnější e-com platformy bylo správné, jelikož při zavřených prodejnách, penzionu a bikecentra náš e-business roste a to ve stovkách procent.

S velkou pokorou a respektem vnímáme, že cyklistika jako jedna z mála oborů je v této těžké době podporována širokou veřejností! Je tedy na nás, abychom uspěli v konkurenčním prostředí. To se nám daří a za pouhý rok patříme k top hráčům na trhu, zejména v online prostředí při výběru kola, ekola a cyklistického vybavení!

Žádný úspěch však není zadarmo, bez tvrdé práce a investic! Vzhledem k ohlasu našich zákazníků – fanoušků – cyklistů, pokračujeme ve vývoji online platformy, musíme dál investovat do logistiky, zásob a zkvalitňování služeb. K dokončené gastro části Bikecentra v Hynčicích musíme dostavět půjčovnu a servis kol & elektrokol.

Proč jsme se obrátili na crowdfunding Fingood? Jelikož máme v našem podnikání obor ubytovací služby alias penzion, máme retailové prodejny, byť jsme jedni z mála měli výjimku a mohli fungovat i v období zavřených obchodních centrech díky servisu a hlavně i přes rostoucí e-business je pro banky složité najít cestu další podpory skrze stávající financování. Zkoušíme tuto formu financování, jelikož zároveň vidíme geniálnost v podobě drobných investorů, tedy našich klientů, kteří nás znají a tak například rádi podpoří Kolovnu v podobě šesti procentního úročení p.a.!

Velice si vážíme podpory a hodnocení našich zákazníků – fanoušků – cyklistů, těšíme se na období, kdy budou moct vyzkoušet naše služby taktéž na horách, v prodejnách a půjčovnách.
 
Šlápněte do toho s námi!
 
Váš tým Kolovny