KAM VYRAZIT ZA SNĚHEM

Všichni pamatujeme doby na českých horách s mnohem větší sněhovou nadílkou, než je tomu poslední dobou. Zimní počasí se ale mění ze dne na den, okolní kopce Hynčic jsou jako pocukrované a my hlásíme, že je sezóna v plném proudu!
Penzion Kolovna se totiž nachází přímo ve Ski areálu Králičák, kde jsou sjezdovky aktuálně v provozu. Nemusíte ale jen lyžovat, okolí Králičáku nabízí spoustu dalších možností, jak využít volný čas na horách. A nepotřebujete ani vlastní výbavu, v našem Bikecentru hned pod sjezdovkami jsme totiž připraveni. Nabízíme zapůjčení běžek nebo si můžete vyzkoušet i fatbike, které máme v nabídce.

Skvělé zázemí vám tak poskytne náš penzion Kolovna, který leží v kopci hned vedle hlavní silnice, přesto na dosah celého ski areálu. A na hosty sportovce s velkým výdejem energie jsme tu také připraveni. Bohaté bufetové snídaně vás zasytí na celé dopoledne a po náročné sportovní aktivitě během dne se můžete těšit i na večeře. Vysportovaní a příjemně unavení tak posedíte u dobrého jídla a nad skleničkou vína či půllitrem piva s přáteli naplánujete další den.