OBJEVTE KOUZLO ZNAČKY MALOJA

Svérázná německá značka není úplným nováčkem na trhu outdoorového oblečení. Že jste o ní ještě neslyšeli? Velká škoda. Maloju si totiž snadno zamilujete a jak sami tvůrci uvádějí, není to jen název značky, ale životní styl. Na začátku všeho byla totiž jedna fotka, parta horalů a touha sdílet krásné momenty s přáteli, čímž je děláte ještě krásnější. Touha objevovat a cestovat nakonec tuhle partu zavedla na hledané místo z fotografie, do krásné oblasti Maloja ve švýcarských Alpách. Pod vlivem okouzlení místní přírodou tak v roce 2004 vznikla značka, která je inspirována borovicemi lemovanou zimní krajinou, zasněženými vrcholky hor, upřímností, čistou krásou a otevřeností.

Maloja tak díky svým hodnotám přistupuje i ke svým produktům trochu jinak. Nepodporuje masový turismus a mainstreamová místa, ale svou autenticitou a pevným vztahem k přírodě se snaží vystoupit z davu a oddělit se od stáda. V jejich kolekcích tak nenajdete outdoorovou klasiku bez špetky nápadu, ale právě naopak. Maloja přináší stylové oblečení pro sportovní aktivity jako kolo, běh, běžky, skialpy, ale zároveň neopomíjí i streetovou módu do města a pro volný čas.

V Maloja oblečení vás nikdo nepřehlédne díky originálnímu designu, hravým vzorům, printům a neobvyklým barevným kombinacím v zemitých tónech. To, že budete vypadat dobře ale neznamená, že se musíte potit nebo mrznout. Epesní kousky vedle nápaditosti vynikají také kvalitou, špičkovými materiály a vysokou funkčností. Oblečení se dá spolu dobře kombinovat, reguluje vlhkost, je prodyšné a pohodlné. Každá kolekce přichází s novým nápadem a uspokojí vaše potřeby v každém ročním období.

Mrkněte na vybrané kousky na našem e-shopu, kde můžete vybírat i ve finálním výprodeji, a definitivně propadněte stylovým lákadlům značky Maloja!