VÁNOČNÍ DÁRKY PRO LYŽAŘE

Tipy na vánoční dárky pro všechny lyžaře!
 
Vánoce mají být svátky pohody, proto se vám snažíme vánoční nakupování co nejvíce ulehčit. Pro pohodlnější a přehlednější vybírání dárků online jsme vytvořili speciální kategorie tipů, podle toho, pro koho zrovna vánoční dárek sháníte. Nechte si od Kolovny poradit, ušetřete čas a užijte si předvánoční čas s vašimi blízkými na maximum.
 
Tentokrát jsme si připravili trochu inspirace pro všechny, kteří mají doma lyžaře a nevědí, čím ho pod stromečkem překvapit. Mrkněte se na naše tipy pro všechny milovníky zimních aktivit a nechte se inspirovat.
 
Tipy na dárky pro běžkaře.
Celou kategorii produktů pro běžkaře od nejrůznějších značek najdete tady.

Naším tipem pro všechny běžkaře jsou funkční běžkařské bundy od značky Maloja. Střihem a materiálem jsou navrženy tak, aby splnily požadavky těch nejnáročnějších běžkařů a umožnily maximální rozsah a volnost pohybu při jízdě na běžkách.
 
Pro dámy doporučujeme kousek Maloja RibiselM, který ve stopě jak zahřeje, tak je zároveň i dostatečně prodyšný a při vyšší fyzické aktivitě na lyžích dokonale odvádí pot. Bunda zaujme i svým zajímavým provedením s výšivkami ve tvaru hvězd. Ve stejném designu najdete u nás na webu i další produkty, běžkařský outfit tak můžete sladit do posledního detailu.

V pánském provedení doporučujeme běžkařskou bundu Maloja KolkrabeM, kterou je vhodné kombinovat s primaloftem zateplenými kraťasy Maloja LurchM.

Pokud si nejste s výběrem měkkého dárku jistí a chcete sáhnout po nějaké tutovce, nic nezkazíte běžkařskou ledvinkou s bidonem Maloja GlideToLive nebo pásky na běžky ve stejném stylu.

Tipy na dárky pro skialpinisty.
 
Pokud chcete pod stromečkem potěšit skialpinistu, mrkněte do naší kategorie produktů od nejrůznějších značek zde.
 
Pro ty, kteří se rádi nechají inspirovat, jsme vybrali pár kousků, se kterými nešlápnete vedle, a které vás nasměrují k jednotlivým produktům nebo značkám.

Tipem Kolovny je primaloftová bunda Maloja RitterlingM, ideální jako druhá izolační vrstva, kterou ocení po náročném výstupu každý skialpinista.

A co rozhodně nesmí pod žádným stromečkem chybět? No přece ponožky! My sázíme na ponožky Maloja BirnenbaumM, které jsou vyrobené z rychleschnoucího microlonu a díky své délce se dobře hodí do skialpových nebo lyžařských bot.

Tipy na dárky pro sjezdaře.
 
Celou kategorii produktů pro sjezdaře od nejrůznějších značek najdete tady.

Funkční dárek, který o trochu více potřebujeme než chceme? U dospělých běžná věc, obzvlášť v případě vybavení a doplňků na hory. Ale i takový dárek může být současně stylový a nakonec udělá největší radost. Jako třeba perfektní všestranná helma na lyže nebo snowboard POC Obex MIPS.

K lyžařské helmě můžete pod stromeček rovnou nadělit i některé z lyžařských brýlí POC, které v helmách POC sedí jako žádné jiné. Tahle kombinace je nejenom extra funkční, ale POC produkty vás budou bavit i svým designem. POC helmy a brýle si na svahu prostě zamiluje každý nadšený lyžař nebo snowboardista.
 
Pokud si stále nejste výběrem dárku jistý, určitě nic nepokazíte dárkovým poukazem. Poukaz je platný 6 měsíců od jeho zakoupení a lze ho uplatnit na veškeré zboží nabízené na shop.kolovna.cz (včetně výprodejů a zboží v akci). Dárkový poukaz můžete zakoupit v hodnotě od 500 – 10 000 Kč.