VÁNOČNÍ DÁRKY PRO MUŽE

Vánoce mají být svátky pohody, proto se vám snažíme vánoční nakupování co nejvíce ulehčit. Pro pohodlnější a přehlednější vybírání dárků online jsme vytvořili speciální kategorie tipů, podle toho, pro koho zrovna vánoční dárek sháníte. Nechte si od Kolovny poradit, ušetřete čas a užijte si předvánoční čas na maximum.
 
Tipy na dárky pro muže jsou tu! Podívejte se na náš výběr těch nejlepších kousků pro muže níže.
 
Volnočasová košile je tzv. “must have” kouskem v šatníku každého, kdo má rád pohodlné a zároveň stylové oblečení. Maloja v letošní podzimní streetwear kolekci přišla hned s několika super kousky, které vybočují z davu nejen svým designem, ale zároveň i funkčností. Pánská manšestrová košile Maloja BodM zateplená materiálem Primaloft BIO jednak výborně izoluje, ale zároveň i skvěle vypadá.
 
Chcete vidět další kousky z pánského streetwearu od Maloji? Mrkněte sem.

Každý muž určitě ocení svůj volnočasový outfit kombinovat se stylovými doplňky. Pokud sázíte na jistotu, tak páskem nebo kšiltovkou Maloja pod stromečkem rozhodně nic nezkazíte.

Další tip od nás na dárek pro muže jsou cestovní Duffel bagy Patagonia. I když není ideální doba pro cestování, pořád je to jen dočasná situace a vyrážet na výlety budeme vždycky. Nebo za rodinou, na hory, na pánskou jízdu, do přírody, na služební cestu nebo třeba jenom za roh do fitka. Na to skvělá cestovní taška Patagonia určitě přijde vhod. Extrémně odolný multifunkční batoh splňuje většinu požadavků na leteckou a vlakovou přepravu. Navíc potěší všechny, kteří se snaží nezatěžovat planetu, je totiž vyroben 100% z recyklovaného materiálu. Stejně tak chybu neuděláte ani měkkým dárkem od Patagonie z jejich řady produktů se stylovým logem na zádech. Všechny pánské produkty od Patagonie si prohlédněte zde.

A tvrdý dárek na závěr, který se bude dobře balit a využije ho každý muž kamkoliv se vydá, v jakémkoliv období. Kvalitní izolační láhev Hydro Flask ve vícero barvách na výletě jako když najdeš! Dvoustěnný plášť zajistí výdrž teplého nápoje až 12 hodin, studeného pak dokonce přes 20 hodin. Díky kvalitní nerez oceli, která nepřenáší pachy, můžete klidně střídat nápoje. Na cesty, do hor, na kolo, do města i do školy.

Vybíráte dárek na poslední chvíli? Pak můžete využít osobní nákup v našich obchodech v Ostravě, Brně a Praze nebo to vyřešit jednoduše dárkovým poukazem.
Poukaz je platný 6 měsíců od jeho zakoupení a lze ho uplatnit na veškeré zboží nabízené na shop.kolovna.cz (včetně výprodejů a zboží v akci). Dárkový poukaz můžete zakoupit v hodnotě od 500 – 10 000 Kč.