VÁNOČNÍ DÁRKY PRO ŽENY

Tipy na dárky pro ženy jsou tu!
 
Tentokrát jsme připravili trochu inspirace pro muže, kteří si nevědí rady s výběrem vhodného dárku pro své manželky, sestry nebo dcery. Celou kategorii rozmanitých dámských produktů od nejrůznějších značek najdete tady. Pro ty, kteří se rádi nechají inspirovat, jsme vybrali pár kousků, se kterými nešlápnete vedle, a které vás nasměrují k jednotlivým produktům nebo značkám.
 
Prvním naším tipem je jednoznačně kousek od naší oblíbené značky Maloja. Značka Maloja je naše srdcovka a věříme, že tričko Maloja VogelbeereM udělá radost všem ženám, které mají rády pohodlné a stylové oblečení. Další streetwearové kousky pro ženy od značky Maloja najdete zde.

Dalším naším tipem jsou produkty Patagonia. Rozhodně neuděláte chybu, když sáhnete po některým z cestovních duffel bagů. Doporučujeme cestovní tašky Patagonia Hole Duffel, které můžete zároveň využít i jako batoh a snadno se sbalit na cesty.
 
Tašky jsou dostupné hned v několika velikostech, ať tedy cestujete jen na víkend nebo na delší dobu, u Patagonie si vaši velikost rozhodně vyberete. Na taškách Patagonia nás nejvíce baví, že si je můžete vzít opravdu kamkoliv, splňují rozměry příručního zavazadla do letadla a zároveň jsou skvěle sbalitelné do jedné z vnitřních kapes. Pokud tašku zrovna nepoužíváte, tak vám doma zabere jen minimálně místa.

Pro ty, kteří mají rádi praktické dárky, můžeme jednoznačně doporučit blikačky od značky Knog. Zadní a přední blikačky Knog Blinder Mini s blikajícími diodami ve tvaru srdce jsou favoritem holek u nás v Kolovně. Věříme, že určitě udělají radost i vašim ženám cyklistkám.

A tvrdý dárek na závěr, který se bude dobře balit a využije ho každá aktivní žena kamkoliv se vydá, v jakémkoliv období. Kvalitní izolační láhev Hydro Flask ve vícero barvách na výletě jako když najdeš! Dvoustěnný plášť zajistí výdrž teplého nápoje až 12 hodin, studeného pak dokonce přes 20 hodin. Díky kvalitní nerez oceli, která nepřenáší pachy, můžete klidně střídat nápoje. Na cesty, do hor, na kolo, do města i do školy.

Pokud si stále nejste výběrem dárku jistý, určitě nic nepokazíte dárkovým poukazem. Poukaz je platný 6 měsíců od jeho zakoupení a lze ho uplatnit na veškeré zboží nabízené na shop.kolovna.cz (včetně výprodejů a zboží v akci). Dárkový poukaz můžete zakoupit v hodnotě od 500 – 10 000 Kč.