VÁNOČNÍ DÁRKY PRO CYKLISTY

Tipy na dárky pro cyklisty jsou tu!
Připravili jsme si pro vás poslední dávku inspirace k nákupu vánočních dárků. Pokud máte doma cyklistu nebo cyklistku a na poslední chvílí sháníte čím překvapit pod stromečkem, nechte se inspirovat tipy od cyklistů z Kolovny.
 
A abychom vám vánoční nakupování opravdu co nejvíce ulehčili, cyklistické dárky jsme rozdělili do kategorií podle jednotlivých druhů cyklistiky.
 

Vánoční dárky pro všechny nadšené bikery.
 
Prvním naším tipem pro bikery jsou jednoznačně helmy POC. Funkční dárek, který o trochu více potřebujeme než chceme, ale i takový dárek může být současně stylový a nakonec udělá největší radost. Pro enduro nebo all – mountain ježdění doporučujeme model POC Tectal – přilbu se zvýšenou ochranou a nízkou hmotností.

Není dárková kazeta jako kazeta! Protože tu od Peaty’s si opravdu pod stromeček najít přejete. Značka Peaty’s nabízí širokou paletu produktů pro zkušené bikery od mazání na řetěz, přes čistící prostředky, až po mléka pro bezdušové systémy. Z celé nabídky Peaty’s můžete vybírat zde.

Pokud chcete být na Vánoce opravdu štědří, tak vám můžeme doporučit některé z našich novinek Cannondale. To by si přál pod stromečkem najít opravdu každý biker!

Vánoční dárky pro ty, co si nejvíce užívají šotolinové cesty a bláto – Gravelisty!
 
Prvním naším tipem je jednoznačně kousek od naší oblíbené značky Maloja. Značka Maloja je naše srdcovka a věříme, že membránová bunda Maloja WanderfalkeM udělá radost všem cyklitsům, kteří chtějí jezdit na kole celoročně. Díky goretexové membráně GORE-TEX INFINIUM™ je bunda plně voděodolná, ochrání vás před studeným zimním větrem a udrží vás v teple po celou dobu vyjížďky.
 
A nebojte, pokud sháníte dárek pro cyklistku, zde najdete bundu i v dámském provedení.

Pokud nechcete kupovat další měkký dárek, u gravelistů rozhodně uspějete některou z bikepackingových brašen.

Vánoční dárky pro silničkáře.
 
Naším tipem na vánoční dárek pro milovníky svižné jízdy po silnici je větruodolná, extrémně lehká bunda Maloja MaxM. Bundu jednoduše sbalíte do zadní kapsy v dresu a můžete ji tak mít na každé vyjížďce s sebou. Praktickou větrovku u nás najdete taktéž v dámském provedení – Maloja AdlerfarnM.

S blikačkami Knog rozhodně nešlápnete vedle. Zadní a přední blikačky Knog Blinder Mini s blikajícími diodami ve tvaru srdce jsou favoritem holek u nás v Kolovně. Pro pány naopak máme cool lebky nebo křížky.

A jeden praktický dárek na závěr, který rozhodně využije každý cyklista – bezpečnostní zámek od značky Hiplok. V naší nabídce najdete celou řadu zámků od těch nejvíc minimalistických, které strčíte i do kapsy v dresu, až po robustní zámky, s kterými se nebude bát nechat kolo zamčené opravdu kdekoliv.

Pokud si stále nejste výběrem dárku jistý, určitě nic nepokazíte dárkovým poukazem. Poukaz je platný 6 měsíců od jeho zakoupení a lze ho uplatnit na veškeré zboží nabízené na shop.kolovna.cz (včetně výprodejů a zboží v akci). Dárkový poukaz můžete zakoupit v hodnotě od 500 – 10 000 Kč.