VÁNOČNÍ DÁRKY PRO MUŽE

V minulém článku jsme vybrali několik kousků z dámského šatníku, které by mohly udělat velkou radost i náročné sportovkyni. Tentokrát jsou na řadě muži, protože ani jim není jednoduché vybrat ten pravý dárek. Pokud je ale váš partner či příbuzný velký příznivec zimních sportů, pak máte napůl vyhráno a naše tipy vám možná pomohou s výběrem perfektního dárku k Vánocům.

PÁNSKÉ ZATEPLENÉ ŠORTKY MALOJA
Ideální kousek z výbavy pro muže, kteří propadli běhu na lyžích, jsou jednoznačně zateplené šortky. Tato pánská varianta dámských sukní potěší i ty muže, kteří neholdují úzkým elastickým kalhotám a stále hledají vhodnou alternativu. Zateplené dvouvrstvé šortky z materiálů GoreTex a Primaloft kombinují vysokou prodyšnost s vynikající izolací a poskytují spolehlivou ochranu proti větru a vlhkosti. Pružný materiál a zapínání na suchý zip v pase umožňují individuální nastavení velikosti. Chytré řešení zip-on-zip-off na boku nohavic potom usnadňuje oblékání a svlékání. Je to zkrátka must-have kousek nejen na běžky a obdarovaní budou už pod stromečkem nadšení.

PÁNSKÁ SKIALPOVÁ BUNDA MALOJA
Pro všechny nadšence skitouringu doporučujeme kvalitní pánskou bundu, která kombinuje tři vysoce technické materiály. Ochranu před větrem a současně vysokou prodyšnost poskytuje materiál GoreTex v oblasti ledvin, ramen a na celé přední straně bundy. Na zádech a rukávech byl použit vysoce elastický, recyklovaný nylonový materiál pro optimální volnost pohybu. Ve střední oblasti zad je pak začleněna lehká síťovina pro lepší regulaci teploty. Pro zvláště chladné dny má bunda těsně přiléhající kuklu a integrovanou obličejovou masku. Také díky reflexnímu potisku a zajímavému designu je bunda skvělým dárkem pro všechny skialpinisty!

PÁNSKÉ KALHOTY MALOJA
Máte na seznamu dárky pro náročnější a zajímají vás celé skialpové sety? Pak jsme vybrali pánské kalhoty dostupné ve třech barvách a k nim ladící bundu ve dvou barevných kombinacích. Kalhoty jsou díky 3-vrstvému, vysoce elastickému materiálu Softshell ideální pro skitouring. Jsou také větruodolné, voděodpudivé a dobře prodyšné. Nohavice jsou vybaveny sněžnými pásy, předtvarovanou částí kolen a ventilačními zipy. Nechybí dvě skryté přední kapsy na zip nebo odnímatelné kšandy pro maximální flexibilitu a pohodlí při nošení.

MULTISPORTOVNÍ PÁNSKÁ BUNDA MALOJA
A k novým kalhotám by do setu měla přijít i nová bunda. Ta je dostupná ve dvou barevných variantách. Softshellová bunda je vyrobena z větru odolného materiálu Stormshell a trvale odpuzuje vodu. Nechybí předtvarované lokty, dvě přední kapsy na zip a zadní síťová vložka pro větrání. Kapuce a pas lze individuálně nastavit a díky elegantní a plynulé změně barvy ve střední části, je tato bunda Maloja skvěle použitelná k outdoorovým aktivitám i k běžnému nošení. Tak stačí vybrat správnou velikost a vhodnou barvu a nemůžete šlápnout vedle!