VÁNOČNÍ DÁRKY PRO ŽENY

Už jste viděli naše první tipy na top dárky letošních Vánoc? Pokud rádi sázíte na jistotu a upřednostňujete jednoduchý výběr, inspirovat se můžete tady. Pokud ale chcete potěšit už trochu náročnější dámy, které i ve sportu nedají dopustit na design a kvalitu, pak vám možná pomůže náš další výběr. Z dámského zimního oblečení jsme vybrali pár funkčních kousků, kterými žádná sportovkyně nepohrdne.

DÁMSKÁ ZATEPLENÁ SUKNĚ MALOJA
Velkým favoritem několika posledních sezón je lehká sportovní sukně, která bude i letos zaujímat přední místo v dámském vybavení do zimy. Hlavně pro dámy na běžkách se stane jasnou srdcovkou, využití ale najde i v dalších zimních aktivitách. Je větruodolná, zateplená a díky pružnému lemu také velmi pohodlná. Postranní zip po celé délce nohy a individuálně nastavitelný opasek se suchým zipem zaručuje maximální přizpůsobení ženským křivkám a danému pohybu. Vpředu je ukryta jedna kapsa na zip, zadní část pak zdobí pro Maloju charakteristický potisk hvězd.

MULTISPORTOVNÍ ČELENKA MALOJA
Čepic a zimních čelenek není nikdy dost a za nás je to rozhodně vděčný dárek. Proto jsme i mezi další tipy zařadili opět dámskou čelenku, tentokrát z rychleschnoucího materiálu. Radost udělá všem vyznavačům zimních sportů. Jak jsme ale u značky Maloja zvyklí, funkčnost a kvalitu doplňuje také jedinečný design. V zelené unisexové barvě si čelenku rádi půjčí i muži, každopádně v ní ale budou všichni za hvězdu!

DÁMSKÁ PÉŘOVÁ BUNDA MALOJA
Z kategorie dárky pro náročnější jsme vybrali velmi lehkou, přesto dobře zateplenou dámskou bundu v modré barvě a jednoduchém provedení. Díky absenci barev či specifického designu nemusíte mít obavy, že byste se dámě netrefili do vkusu. V tomto případě jde totiž hlavně o kvalitní zpracování. Bunda je vyrobena z velmi jemného, větru odolného a voděodpudivého nylonu a je zateplena recyklovaným husím peřím, které splňuje nejvyšší standardy v textilním průmyslu. Ve špatném počasí přijde vhod nastavitelná kapuce s elastickým stahováním. Bunda je také velmi praktická na cesty, protože lze dobře sbalit do nylonového pytlíku.

DÁMSKÉ LYŽAŘSKÉ KALHOTY MALOJA
Vánoční dárky bývají také dobrou příležitostí k pořízení kompletně nového vybavení na hory, zvlášť pokud na nic nečekáte a na lyže vyrážíte hned po svátcích. V takovém případě vás nadchnou dámské kalhoty z 3-vrstvého, ultra elastického materiálu Softshell, ideální právě pro skitouring. Kalhoty jsou větruodolné, voděodpudivé a prodyšné a jsou vybaveny sněžnými pásy v nohavicích a ventilačními zipy. Komfort při nošení zaručují odnímatelné šle a nastavitelný pas s knoflíkem, zipem a suchým zipem. Více detailů nebo třeba kde všude mají kalhoty kapsy zjistíte tady.

DÁMSKÁ BUNDA 3 V 1 MALOJA
To nejlepší jsme si nechali na závěr. Bunda snů a tip na dárek pro opravdové fajnšmekry. Tato lyžařská bunda 3 v 1 s odnímatelnou vnitřní částí z materiálu Primaloft je horkou novinkou v sortimentu Maloja. Díky možnosti kombinace obou částí se dokonale přizpůsobí počasí a poskytuje tak vše, co si správná lyžařka zaslouží. Bunda je vyrobena z větruodolného, voděodolného a vysoce prodyšného materiálu a doplněna obousměrnými ventilačními zipy s podšívkou ze síťoviny. Má nastavitelnou kapuci, dvě přední kapsy na zip, vnitřní kapsu na brýle i skrytou kapsu na hrudi. Pro více specifik se podívejte na detail produktu, ale už teď víme, že tato bunda je předurčena stát se novým favoritem všech fanoušků Maloja.