VRACÍME ŽIVOT TROJSKÉMU PIVOVARU

Od roku 2015, kdy se s otevřením penzionu v Jeseníkách začal psát příběh Kolovny, jsme ušli kus cesty. Nyní směřujeme k dalšímu milníku, o který bychom se s vámi chtěli podělit – v druhé půlce června chystáme otevření nové Kolovna prodejny v Praze.

Budova bývalého Trojského pivovaru v těsné blízkosti Zoologické zahrady přesně za měsíc opět ožije. Z aktuálních prostor v budově Trojského mlýna se přestěhujeme o pár metrů výše právě do areálu bývalého pivovaru.
 
Pojďte s námi v sobotu 25.6. návrat života Trojskému pivovaru oslavit a užít si den plný nejen cyklistického programu. Více informací o slavnostním otevření nové prodejny s bohatým doprovodným programem najdete již brzy v našem kalendáři akcí zde.
 
A abyste se měli na co těšit, máme pro vás krátkou fotoreportáž z právě probíhající rekonstrukce a na závěr ochutnávku vizualizací interiérů nové prodejny.

Hlavní budova pivovaru v přední části areálu, která původně sloužila jako varna, humna a sladovnická půda se přemění na dvoupatrovou cyklistickou prodejnu.
 
Dominantou horního patra budou vysoká fabrická okna a cihlové zdi, díky kterým na vás v prostoru dýchne původní industriální atmosféra.

V celé budově budou zachovány prvotní dřevěné trámy mezi kterými se bude vyjímat výrazný architektonický prvek – kovové schodiště v mintové barvě.

Areál o celkové rozloze 3700 m² se může také pochlubit rozsáhlým venkovním prostorem, který v minulých letech byl využíván jako výstavní a prodejní plocha pod záštitou Art & Food Zoony.
 
Polovina venkovních prostor je zastřešená a nyní bude nabízet příjemné industriální místo k odpočinku, kde se bude prolínat různorodá gastronomie se sportovní zázemím.

Na závěr pro vás máme ukázku vizualizace interiéru nové prodejny, které zpracovával ostravský architektonický ateliér 3M.