Kalendář Kolovna Campů
Jarní Kolovna Gravel camp | Vojtíškov | Pokročilý

Termín campu: 16.5.-19.5.2024
 
Zveme tě na jarní Kolovna Gravel Camp pro pokročilé!
 
Přijeď si užít jarní víkend do podhůří Kralického Sněžníku, pořádnou nálož kilometrů na gravelu, ubytování s plnou penzí a vstupem do wellness v našem ubytování na Vojtíškově. V rámci campu můžeš otestovat prémiová karbonová gravel kola od italské značky 3T. 


Camp je vhodný pro pokročilé gravelisty, kteří si na gravel kole dokáží poradit s ledajakým terénem a nezaleknou se dlouhých stoupání v nekompromisních kopcích Jeseníků. 


I přesto, že je camp pro ostřílené gravelisty, budou na každý den připraveny 2 délky tras – kratší / delší, tak aby si každý mohl vybrat dle svých možností. Účastníci budou rozděleni do výkonnostních skupin, což nám umožní lépe vyhovět různým úrovním dovedností. Každá skupina bude mít alespoň jednoho guida z naší Kolovna Crew.


*Váháš, zda je kemp vhodný právě pro tebe? Projdi si naši charakteristiku gravelist(k)y na konci textu a hned budeš v obraze.


Těšit se můžeš také na večerní přednášky z cyklo světa, grilování, dárky od partnerů a mnoho dalšího.


Jak probíhaly minulé ročníky campu se můžeš podívat k nám na Instagram.
 
V ceně campu 6.500 Kč je: 3 noci v horské chalupě na Vojtíškově, plná penze (začátek čtvrteční večeří, zakončení nedělním obědem), wellness (bazén a sauna) 3x organizovaná gravel vyjížďka (rozdělení do skupin dle výkonnosti, čeká se na všechny), nové trasy, 2 x vedený strečink, servisní zázemí, praní cyklooblečení, přednášky z cyklosvěta, profesionální fotografie z víkendu a dárky od našich partnerů v hodnotě 700 Kč. Cena campu nezahrnuje půjčení kola. Zapůjčení kola na 3 dny campu je zpoplatněno 1.000 Kč. 


Harmonogram campu: zahájení campu 18:00 – 22:00 ve čtvrtek večer, zakončení v neděli ve 14:00.


Charakteristika gravelist(k)y


1. Na kole jezdíš pravidelně, máš rád/a kopce, v terénu jsi jako doma, bez problému zvládneš denně i více než 50 km s více než 1000 m převýšením.


ANO? Kemp je přesně pro tebe! Hravě zvládneš delší trasy a ještě budeš mít dost sil na večerní program.


2. Na kole jezdíš rád/a, kopce ti nevadí, jedeš si svou rychlostí, zkušenosti s terénem máš, zvládneš kde co a nevadí ti, když to na kole trochu drncá.


ANO? Neváhej a pošli přihlášku. Těšíme se na tebe. 


3. Na kole jezdíš a rád si dáš do těla, kopce zvládáš, i když někdy trpíš, s terénem si poradíš, máš rád výzvy a jen tak tě něco nezlomí, zvládneš 50 km v kopcovitém terénu pohodovým tempem.


ANO? I s tebou si na kempu moc rádi zajezdíme. Kratší trasy s partou stejných nadšenců jsou pro tebe jak dělané. 


4. Na kole se jedeš projet občas, nemáš žádné zkušenosti s jízdou v terénu, nejdelší kopec, který jsi kdy jel/a byl železniční nadjezd a i ten ti dal zabral, chceš zkusit jízdu na gravel kole?


ANO? Přesně pro tebe máme nově Příměstské gravel kempy pro začátečníky!  Naučíš se zde základy, dozvíš se spoustu zajímavostí, potrénuješ a na příštím Gravel kempu pro pokročilé na Vojtíškově se na tebe budeme těšit. Termíny Příměstských gravel kempů brzy zveřejníme na našem webu.